Flashback 2 ble vist frem i går

Delphine-klassikeren Flashback får oppfølger senere dette året.

Summer Game Fest-nyhetene skal vi i hovedsak overlate til andre å dekke, men én sak er nok av ekstra interesse mange av våre lesere. Den franske utgiveren Microids ga oss nemlig en kjapp trailer fra den tidligere annonserte oppfølgeren til nittitallsklassikeren Flashback. De sa i samme slengen at Flashback 2 er planlagt lansert mot slutten av året.

Litt for mye «blur» her, syntes jeg.
Litt for mye «blur» her, syntes jeg.

Flashback 2 finner sted etter handlingen i originalspillet, og hovedpersonen Conrad må fortsette sin kamp mot de farlige «morph»-vesnene. Spillet ser ut til å følge i samme stil som originalen, der Conrad må kjempe eller lure seg gjennom fem distinkte nivåer. Som i originalen må han også plukke opp og gjøre bruk av ulike gjenstander underveis.

Nytt denne gangen er muligheten til å kontrollere en kamprobot, samt kjøre jetsykkel mellom nivåene, og spillet har også et oppgraderingssystem. I tillegg ser Flashback 2 ut til å gjøre bruk av tredimensjonal navigasjon. Spillet kommer til Xbox, PlayStation, PC og Switch. Her er traileren:

Det er litt vanskelig å få helt tak på spillet gjennom denne traileren. Jeg skal innrømme at jeg ikke blir direkte overveldet av skjermbildene på Steam-siden til spillet. Men vi får se.

2 kommentarer om “Flashback 2 ble vist frem i går”

  1. Det lille en ser av gameplay ser helt ærlig ganske labert ut, får en til å mistenke at det er en grunn til at de ikke viser det så tydelig. Har forøvrig heller ikke hørt noe om hvordan dette forholder seg til den opprinnelige Flashback-oppfølgeren Fade To Black. Nå var riktignok ikke det akkurat fantastisk heller, mest på grunn av et helt krise kontrollsystem, men det eksisterer ihvertfall. Hvorfor er dette Flashback 2, og ikke 3? Om de var redd for at folk flest ikke var klar over at Fade To Black var en ting, så kunne de i det minste valgt å droppe nummereringen og bare brukt Flashback: [Undertittel], og unngått hele problemet.

    Eh, jeg henger meg vel bare opp i en filleting igjen

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.