Et nytt Arkanoid-spill er på vei

Knus blokker som aldri før.

En av de mer oversette avsløringene fra årets E3-aktige greie kom fra franske Microids, som ga oss det første glimtet av et nytt spill i den smått legendariske Arkanoid-serien. Arkanoid tok i sin tid konseptet fra Breakout til nye høyder, og ble en av åttitallets største arkadesuksesser. I tillegg kom det til hjemmeplattformene, og cd SPILL har gode minner fra PC-versjonen.

Nytt og gammelt

Arkanoid – Eternal Battle skal komme senere i år, og utvikles av Pastagames (som har jobbet med spill som Rayman Legends og Pang Adventures). Det skal ha flere ulike spilltyper, både for én og flere spillere (med delt skjerm for opp til fire spillere og «battle royale»-aktig nettspill for over 20), og vi loves både nyheter og klassiske elementer.

Som før er uansett fokus på å sprette en ball for å knuse blokker, og … ja, det høres litt tamt ut. Men hvis du aldri har latt deg hekte av et spill i denne sjangeren (min favoritt er fortsatt Megaball) har du virkelig gått glipp av noe, så Arkanoid – Eternal Battle kan godt vise seg å være ganske moro. Her er i alle fall en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.