Hva er dine favorittbilspill?

Podcasten Spæll snakker om perler fra den fartsfylte sjangeren.

Bilspill har hektet meg helt siden jeg spilte Pitstop II og Out Run på Commodore 64. I årenes løp har jeg hatt mange favoritter, fra Lotus-serien til Formula One Grand Prix, og det er vanskelig å komme utenom TrackMania – et spill som slukte et helt år av spill-livet mitt mens det fortsatt var en obskur liten utgivelse få hadde hørt om. I disse dager er det nok Dirt Rally 2.0 som gjelder.

Stunt Car Racer. Enkel grafikk, veldig spillbart.
Enda et favorittspill.

Jeg er ikke alene om å like bilkjøring i digital form, og i ukens Spællbreak-episode har Adrian og Håkon fått med seg Kristian Tjessem fra RageQuit/LOLbua og Ivar Lobben fra Retromessa for å diskutere deres favoritter fra sjangeren. Hvilke spill de kommer innom skal jeg ikke røpe, skjønt jeg kan jo si at toppbildet ikke er helt tilfeldig valgt.

Før vi overlater ordet til dem, kan du jo gi lyd fra deg i kommentarfeltet (eller på Facebook). Hvilke bilspill har du hatt som favoritter, og hva laster du inn hvis du plutselig skulle få et akutt behov for å svi virtuell gummi i dag?

Her er episoden:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.