Redd verden i Apogee-spillet Secret Agent

Podcasten cd SPILL tar opp kampen mot Diabolical Villain Society.

Frister det å være hemmelig agent i en verden der kaffekoppene er alt for store og den geopolitiske sikkerheten trues av noen som rett og slett bare kaller seg Diabolical Villain Society? I så fall kan kanskje Secret Agent fra 1992 være noe for deg!

Ser ut som han har sett et spøkelse.
Ser ut som han har sett et spøkelse.

2D-moro fra «shareware»-tiden

Secret Agent er et todimensjonalt actioneventyr med gåter, plattformhopping og spionkverking, og ble i sin tid lansert som et «shareware»-spill fra selveste Apogee. Sigve fra podcasten cd SPILL har svært gode minner fra spillet, og i dagens episode prøver han å overtale Erik André om at det fortsatt har noe for seg.

Om han lykkes eller ikke finner du ut i episoden, men det skal påpekes at hvis du blir fristet til å prøve deg som hemmelig agent har Apogee lansert en nyversjon av spillet. Den skilter med en rekke forbedringer og moderniseringer, og har også redigeringsverktøy slik at man kan lage egne brett. Den har også fått gode brukeranmeldelser (originalen er også tilgjengelig).

Her er ukens cd SPILL:

En kommentar om “Redd verden i Apogee-spillet Secret Agent”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.