Snart får vi mer Ion Fury

Dropper Build-motoren til fordel for en motor som kalles Unreal Engine. Må være noe nymotens greier.

Ion Fury er et heseblesende førstepersons skytespill laget med (en oppgradert versjon av) samme grafikkmotor som nittitallsklassikerne Duke Nukem 3D, Blood og Shadow Warrior, for å nevne noen. Det er et knakende godt spill, og nå får det en oppfølger. Denne gangen har utviklerne gått for Unreal-motoren, som altså er litt mer moderne.

Ikke bare løping og skyting.
Ikke bare løping og skyting.

Action i lange baner

Phantom Fury beskrives som en blanding av bombastisk action og «road movie», og finner sted mange år etter at Shelly «Bombshell» Harrison overvant onde Jadus Heskel og mutantene hans. Nå har hun blitt dradd ut av koma for å redde verden igjen.

Spillet er laget i stil med førstepersonsskytere fra rundt tusenårsskiftet, noe som for så vidt passer ganske greit med tanke på hvor lang tid det har gått siden Ion Fury ble lansert (man må jo forvente litt utvikling også hos retroskytere).

Vi loves en svært interaktiv verden med alt fra spillbare arkademaskiner til helikoptre og andre kjøretøy som kan brukes, over 20 forskjellige våpen og et oppgraderingssystem der Shelly kan få nye egenskaper underveis slik at du kan spille slik du vil.

Spillet slippes på PC, Switch, PlayStation 5 og Xbox Series X|S i 2023. Merkelig nok støttes ikke forrige konsollgenerasjon utenom Switch, men folk har kanskje oppgradert nå? Her er traileren:

Hvis du liker denne typen spill finner du (enormt mange) flere på Realms Deep-arrangementets Steam-side.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.