Hvem er verdens rikeste and?

Podcasten cd SPILL reiser verden rundt med Skrue McDuck, i DuckTales: The Quest for Gold.

På åtti- og nittitallet var det større avstand mellom de ulike plattformene på markedet, og derfor var det helt naturlig at den superpopulære animasjonsserien DuckTales skulle få spill, fikk det to helt forskjellige utgivelser. På konsoll lagde Capcom et av 8-bit-alderens mest populære plattformspill, men om du hadde PC, Amiga eller Commodore 64 fikk du noe helt annet.

MS-DOS-versjonen.
MS-DOS-versjonen av DuckTales: The Quest for Gold.

Ender på eventyr

I DuckTales: The Quest for Gold har Skrue McDuck og Guldbrand Gråstein funnet ut at de skal avgjøre hvem som er verdens rikeste and, én gang for alle. Men det er sikkert er litt for mye pes å telle alle pengene i pengebingene deres, så de reiser i stedet ut i verden for å skaffe ny rikdom. Og for Skrues del er det vel strengt tatt nevøene og niesen som må gjøre mesteparten av jobben.

Du kan høre hvordan dette går til i denne ukens episode av cd SPILL, der Erik André og Sigve har fått med seg Anette Jøsendal for å snakke om det populære lisensspillet. Det er også Anette som har tegnet tegningen i toppen. Hvis du vil mimre underveis, kan du jo ha vårt skjermbildegalleri fra spillet i en egen fane.

Les gjerne vårt tilbakeblikk på DuckTales: The Quest for Gold.

En kommentar om “Hvem er verdens rikeste and?”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.