Husker du Little Big Adventure?

Bli med cd SPILL til planeten Twinsun, som må reddes fra den onde Dr. FunFrock.

Denne uken blir vi med podcasten cd SPILL til planeten Twinsun, en klode som preges av at den befinner seg i et solsystem med to soler. Som resultat av dette er det ørken på begge polene, mens en massiv kjede av isfjell sperrer hele ekvatorlinja. En ond diktator ved navn Dr. FunFrock har tatt over verden og tvunget hele befolkningen over til den sydlige halvkulen.

Little Big Adventure er et stort og variert eventyr.
Little Big Adventure er et stort og variert eventyr.

Redd kjæresten og verden

Du spiller en kar ved navn Twinsen, som starter spillet innesperret på en institusjon siden han har hatt drømmer om verdens undergang. Men du må raskt komme deg ut derfra, for kjæresten din har havnet i diktatorens klør og må reddes. Dermed starter et stort og delvis åpent eventyr fullstappet av sniking, kamp og gåter.

Ukens gjest hos cd SPILL er Erik Fossum, som dere kanskje kjenner fra spillnettstedet PressFire. Sammen med Sigve og Erik André mimrer han om Little Big Adventure, og finner ut om denne nittitallsklassikeren fortsatt holder mål. Har kan du høre episoden:

Visste du forresten at det arbeides med et nytt Little Big Adventure-spill? Og at Little Big Adventure 1 og 2 fikk store oppdateringer senest i år?

3 kommentarer om “Husker du Little Big Adventure?”

  1. Husker eg spilte en demo av dette. Tror det fulgte med et britisk pc blad eg kjøpte på den lokale kiosken. Fikk senere tak i fullversjonen av spillet. Var et artig spill, men syntes det var ganske vanskelig å kontrollere karakteren. Klarte aldri å fullføre spillet, tror faktisk eg aldri kom lengre en ca sånn halvveis ut i spillet. Men har sett en letsplay i senere tid. Husker også eg spilte oppfølgeren litt. Gode minner fra begge spillene.

    Svar
  2. To av mine absolutte favorittspill gjennom alle tider. Spesielt toeren. Så utrolig kreative spill! For ikke å glemme den fantastiske musikken!

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.