The Samurai Collection er ute på konsoll

First og Second Samurai samlet i én pakke.

Brasilianske QUByte har sluppet The Samurai Collection på Switch, PlayStation 4/5 og Xbox One & Series X/S. Pakken inneholder action-/plattformspillene First Samurai og Second Samurai, som kom ut i henholdsvis 1991 og 1993. Spillene er nok mest kjent på Amiga, men det er tilsynelatende SNES-versjonene som er inkludert i pakken. QUByte sier ingenting om dette.

Switch-versjonen.
Switch-versjonen.

Faktisk sier de veldig lite om hva vi kan forvente fra denne relanseringen, så om den har forventet funksjonalitet som lagremuligheter underveis i spillingen, skjerminnstillinger og ekstramateriale aner jeg ikke.

Lanseringen er en del av en serie som heter QUByte Classics, som QUByte har kommet opp med i samarbeid med retroutgiveren Piko Interactive, som tidligere har sluppet emulerte versjoner av First og Second Samurai på Steam.

De to samuraispillene er begge skrollende action-/plattformspill med svære, fargerike nivåer fulle av fiender som må kverkes. De fikk i sin tid mye skryt, blant annet for den lekre grafikken. Du kan se hvordan de fungerer i denne traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.