Gjørmeracing for fire spillere

Protovision har sluppet Muddy Racers for Commodore 64.

Hvis du er en Commodore 64-elsker som ikke følger med på Itch.io, går du antakeligvis glipp av ganske mye kult. Indiespill-portalen har nemlig blitt den viktigste arenaen for lansering av nye spill for både Commodore 64 og andre retroplattformer, og like før helgen slapp utgiver Protovision et etterlengtet spill på portalen.

Klassisk formel

Spillet heter Muddy Racers, og er et racingspill for opp til fire spillere samtidig. Spillet har likhetstrekk med klassikere som Ironman Offroad og Super Sprint, og moroa finner sted på 18 forskjellige baner som alle dekker én skjerm. Om man ikke har noen å kjøre mot, kan man kjøre mot ulike datamotstandere, som hver har sin egen kjørestil.

Spillet kan kjøpes i fysisk utgave, der du får det på elektronisk kasett og får fargemanual og (merkelig nok) en liten modellbil i boksen, men det er altså også tilgjengelig på Itch.io. Her får du tilgang på filene du trenger om du skal kjøre spillet på egen emulator, ekte maskinvare eller TheC64, men du får også en versjon med innebygd emulator, som kan startes som et Windows-spill.

Her kan du se en video av spillet i aksjon:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.