Husker du Hapland?

Hapland-trilogien har gått fra Flash til Steam.

I dag er Flash-spillenes jungel av kreativitet dessverre en saga blott, men mange av de populære spillene fra systemets gullalder har kommet tilbake for nye formater. Denne uken ble for eksempel Hapland-trilogien fra 2005-2006 sluppet på Steam, i ny HD-drakt.

Dette er pek-og-klikk-spill der du må utforske ulike scener. Ved å klikke rundt på skjermen får du ulike ting til å skje, og poenget er enkelt og greit å finne ut hvordan de ulike greiene du kan gjøre hjelper deg til å nå målet ditt, som er å åpne en magisk portal. Det er selvsagt lettere sagt enn gjort, for Haplands verden er ikke uten farer for de små strekmennene som bor der.

Jeg vet ikke hvor mye mer det er å si om denne relanseringen, men hvis du har gode minner fra Hapland eller har lyst til å finne ut hvorfor serien var populær i utgangspunktet, finner du altså Hapland Trilogy på Steam. Trailer ohoy:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.