Det moderne Commodore 64-spillet Millie and Molly er ute på PC

Herlig hjernetrim på nye formater.

Millie and Molly er et hjernetrimspill som ble gitt ut på Commodore 64 for noen år siden. Jeg likte det skikkelig godt, og endte opp med å bruke ganske mange timer på å fullføre hele greia. Mens jeg spilte det tenkte jeg aldri på at det var et Commodore 64-spill jeg spilte, det kunne like godt vært et herlig lite indie-spill med retroinspirert presentasjon på Steam.

Og nå har det blitt akkurat det. Spillet har nemlig dukket opp på PC, der det kan kjøpes på Steam og Itch.io (som er litt billigere). Den eneste forskjellen ser ut til å være at man nå kan velge mellom Commodore 64-grafikk og retrografikk som ser litt nyere ut (Amiga, kanskje).

Man kan velge mellom ny og gammel grafikk.
Man kan velge mellom ny og gammel grafikk.

Deilig hjernetrim

Millie and Molly er et hjernetrimspill inspirert av Catrap på Game Boy, der poenget er å spise opp alle «monstrene» på brettet. Det er lettere sagt enn gjort, og du må dytte og grave for å sikre nøyaktig posisjonering av monstrene. Heldigvis har du (ofte) to figurer du kan veksle mellom og som kan hjelpe hverandre. Spolefunksjon har du også.

Jeg hadde nok håpet på noen nye brett eller noe slikt, som kunne friste meg til å kjøpe på nytt, men hvis du ikke har spilt dette spillet før er det absolutt anbefalt. Versjoner for Switch og mobile plattformer eksisterer også. PC-trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.