Bygg byer som om det var 2000 f.Kr.

Pharaoh: A New Era er en nyversjon av et klassisk bybyggerspill, og slippes om et par uker.

På nittitallet skapte det dypt savnede utviklerstudioet Impressions en rekke klassiske bybyggerspill satt til ulike historiske epoker. Et av spillene var Pharaoh, som fant sted i oldtidens Egypt, og nå får dette en nyversjon. Pharaoh: A New Era slippes på Steam den 15. februar, og har alt innholdet fra Pharaoh og ekspansjonspakken Cleopatra: Queen of the Nile.

Bybygging i gamle dager.
Bybygging i gamle dager.

Spillet får samme type isometrisk grafikk som originalen, men her er det selvsagt litt høyere oppløsning (med støtte for 4K). Ellers har grensesnittet blitt gjenskapt for moderne smaksløker, og spillet har også blitt flinkere til å fortelle deg hva Nilen planlegger å gjøre (flom og slikt). Nye mekanismer for å gjøre jobben som byplanlegger og leder er også inkludert.

Totalt loves vi over 50 oppdrag og en kampanje som skal kreve over 100 timer å fullføre (kanskje ikke et like stort pluss nå som alle har en «backlog» på tusen spill som det var på nittitallet), samt muligheten til å bygge fritt. Her er en lanseringsdatotrailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.