Her er en godbit for Space Quest-fansen

Tachyon Dreams III ser ut som et Sierra-spill fra 1987, men er nok ikke like slemt.

Jeg må innrømme at jeg elsker klassisk EGA-grafikk, selv om jeg strengt tatt ikke har hatt noen EGA-utstyrt PC selv. Jeg tror de klassiske Sierra-spillene er en viktig grunn til det, da de ble overført til min utvalgte plattform, Amiga, uten noen av de forventede grafiske forbedringene. Og likevel syntes jeg de var utrolig sjarmerende.

Jeg syntes det er mye kulere med spill så åpenbart inspirert av klassiske eventyr, enn fanspill som liksom skal være «oppfølgere.»
Jeg syntes det er mye kulere med spill så åpenbart inspirert av klassiske eventyr, enn fanspill som liksom skal være «oppfølgere.»

Skaperen av Tachyon Dreams III ser også ut til å ha et nostalgisk forhold til de gamle Sierra-eventyrene. Dette spillet (og resten av serien) er laget i stil med de første Space Quest-spillene, som brukte et tekstbasert kommandogrensesnitt, en bildeoppløsning på 160×200 og16-fargers EGA-grafikk.

Tachyon Dreams III er en sci-fi-komedie som ifølge skaperen tar litt i overkant av én time å fullføre. Spillet følger helten fra de to tidligere utgivelsene i serien, men det bør ikke være noe problem – i likhet med dette spillet kan de nemlig lastes ned gratis fra Itch.io.

Her er en trailer:

Apropos Sierra: Visste du at Sierra-grunnleggerne Ken og Roberta Williams nylig har lansert et nytt spill? Vi har testet det.

Skaperne av Space Quest har faktisk også laget et nytt spill, men det … er en rar historie. Spillet er nemlig fortsatt kun tilgjengelig for de som backet det på Kickstarter for hundre år siden.

En kommentar om “Her er en godbit for Space Quest-fansen”

  1. Dette ser så innmari kult ut. 😃 Tro om det er like vanskelig som inspirasjonsmaterialet? Håper ikke. 😃

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.