Quest for Glory-skapernes neste spill er rett rundt hjørnet

Summer Daze: Tilly’s Tale er nok ikke det du hadde forventet fra den kanten.

Ekteparet Corey og Lori Cole sto sammen bak en av spillseriene jeg elsker aller høyest, eventyr- og rollespillkomboen Quest for Glory. For en del år siden kom de tilbake til spillindustrien takket være folkefinansiering, og ga oss Hero-U: Rogue to Redemption, som var sjarmerende og underholdende til tross for at det også hadde sine problemer.

Åh, han tullingen der ja.
Åh, han tullingen der ja.

Hero-U fant sted på et universitet for heltespirer, og var en slags kombinasjon av eventyrspill, livssimulator og rollespill. Det samme universitetet vender vi tilbake til i Summer Daze: Tilly’s Tale, men dette er et langt enklere spill. Det er nemlig en visuell roman, riktignok med betydelig flere valgmuligheter og minispill enn det som er vanlig i sjangeren.

Spillet følger Tilly, en student som har gjort litt for mye ugang, og nå har blitt straffet ved å få ansvar for universitetets høstfest. Handlingen finner sted ett år før Hero-U, og vi treffer mange kjente fjes – samt en haug av nye.

Ifølge PC Gamer, som har snakket med ekteparet Cole, slippes spillet allerede den 21. mars (også kjent som tirsdag neste uke) på PC – via Steam og Itch.io. Det skal være det første i en ny serie med slike visuelle romaner satt til Hero-U-universet. Her er en eldre trailer:

Jeg får vel ikke noen veldig sterk følelse av at dette er et spill for meg, men som livslang Quest for Glory-tilhenger må jeg jo kjøpe det.

En kommentar om “Quest for Glory-skapernes neste spill er rett rundt hjørnet”

  1. Huh. Kickstartet Hero-U, men kom aldri helt inn i det. Men veldig glad for at the Coles er i gang med spillutvikling igjen, og må kanskje sjekke ut denne.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.