Livssimulatoren Cart Life vender tilbake

Prøv å overleve som selger i denne IGF-vinnende indie-klassikeren.

I Cart Life får du rollen som gateselger, og må prøve å få endene til å møtes (og kanskje litt mer) mens livet kaster ulike utfordringer i fjeset ditt. Du kan spille en ukrainsk innvandrer som akkurat har ankommet USA, en alenemor som prøver å beholde foreldreretten til datteren sin eller en drømmer som ikke helt har fått orden på livet sitt.

Spillet bruker enkel sort/hvitt-grafikk.
Spillet bruker enkel sort/hvitt-grafikk.

Spillet er en livssimulator der du må detaljstyre hver dag til den valgte spillfiguren. I tillegg til å ta de (forhåpentligvis) beste valgene for den vesle bedriften din må du passe på privatøkonomien og andre, mer personlige utfordringer.

Cart Life kom fra soloutvikleren Richard Hofmeier, og vant tre Independent Games Festival-priser for ti år siden. Men det ble aldri helt ferdigutviklet og har ikke vært tilgjengelig på lenge. Nå kommer det tilbake via AdHoc Studio, et nytt selskap startet av en gjeng Telltale-veteraner.

Den nye versjonen av Cart Life skal være ganske lik den gamle, men kjører nå på Unity-versjonen i stedet for AGS, og planen er å endelig fullføre det 100%. Spillet skal lanseres på PC og konsoll i løpet av året, skjønt nøyaktig hvilke plattformer det blir tilgjengelig på er ikke kjent enda. Det kommer i alle fall til Steam. Her er en trailer:

Det grunnleggende Cart Life-konseptet er hentet fra et svært gammelt spill: Lemonade Stand.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.