Retrotimen: Hvem er best i Tetris?

Gjengen har hatt konkurranse i Tetris, spilt mer Hogwarts Legacy og sett Trainspotting.

Hvem av Retrotimen-trønderne er best i Tetris? Det finner du ut i dagens episode av podcasten, der de har kjørt en konkurranse i det legendariske spillet. Hjernetrimmeren trenger vel ingen introduksjon, men vi har en liten artikkel om GameBoy-versjonen av spillet, en annen om den originale DOS-utgaven, og en langt større sak om hvordan den sovjetiske pusleren kom til vesten.

Ellers får vi høre mer om Hogwarts Legacy, et spill som for en gangs skyld ser ut til å fortjene all suksessen det har fått. Og gjengen har selvsagt sett film. Trainspotting ble et aldri så lite fenomen på nittitallet, men hva med oppfølgeren, T2 Trainspotting fra 2017? Retrotimen har tatt en titt.

De forteller også at de har sett nitrist, dansk drama på kino og gått på konsert i edru tilstand. Sistnevnte høres ikke på langt nær like ille ut som førstnevnte, men det kommer vel an på promillenivået generelt på konserten.

Her er i alle fall episoden:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes hver torsdag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Acast. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.