Et helt nytt Gobliiins-spill er ute nå

Gobliiins 5 har blitt sniklansert på PC.

Hvis du ikke fikk med deg at et femte spill i Gobliiins-serien ble folkefinansiert i fjor, er du ikke helt alene. Men du kan gjøre opp for det med å være en av de første som finner ut at spillet faktisk er lansert. For i dag dukket det opp på den digitale distribusjonsportalen Itch.io.

Jepps, det er Gobliiins.
Jepps, det er Gobliiins.

Hvorfor det er ute akkurat der, og om eller når det kommer til plattformer som Steam og GOG, vet jeg ikke. Men Itch.io fungerer jo greit, og er et trygt sted å kjøpe spill. En gratis demo er også tilgjengelig, slik at du kan sjekke spillet før du tester.

Det er kanskje lurt, for det er ikke voldsomme mengder informasjon om spillet. Men basert på bilder og video ser det ut til å følge samme modell som de gamle utgivelsene. Det betyr at vi får et håndtegnet pusle-eventyr der vi må styre en gruppe gobliner gjennom en serie skjermer, der hver skjerm er en uavhengig puslenøtt/lekekasse.

Du kan forøvrig lese om det første Gobliiins-spillet i en rimelig fersk artikkel her på nettstedet. Og her er en (fransk) trailer for femmeren:

En kommentar om “Et helt nytt Gobliiins-spill er ute nå”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.