Retro-uhygge i Varney Lake

Tre ungdommer er på sitt livs sommerferie. Så finner de en vampyr.

Skaperne av Mothmen 1966 er tilbake med en ny «pixel pulp»-grøsser. Spillet heter Varney Lake, og handler om en varm sommer i 1954. De tre ungdommene Jimmy, Doug og Christine ferierer sammen ved idylliske Varney Lake, og sommeren er som tatt ut fra en amerikansk familiefilm. Helt til vampyren dukker opp.

Idyllisk.
Idyllisk.

I 1981 er privatdetektiven Lou Hill på en mystisk sak. Nå prøver han å overtale Jimmy og Christine til å fortelle sannheten om hva som skjedde den sommeren for førti år siden. Hva skjedde egentlig, og hvor ble Doug av?

Varney Lake er et eventyrspill med retropresentasjon. Det bruker «velg ditt eget eventyr»-mekanismer, men har også minispill og puslenøtter som må løses. I tillegg ser det ut som du kan spille flere ganger, for å pusle sammen flere biter av puslespillet.

Spillet kommer fra forfatteren Nico Saraintaris og kunstneren Fernando Martinez Ruppel. Det deler univers med Mothmen 1966, og Lou Hill er også med i det spillet. Du finner det på PC (Steam), Switch, Xbox og PlayStation. Trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.