Age of Empires i Age of Empires II

Return of Rome-ekspansjonen for AoE II er et forsøk på å legge originalen inn i oppfølgeren.

Etter det mange så på som en noe skuffende nyversjon av originale Age of Empires, har MicroSoft forsøkt seg på en ny vri for å bringe klassikeren tilbake. Med ekspansjonspakken Return of Rome for Age of Empires II: Definitive Edition, har de ploppet store deler av Age of Empires inn i oppfølgeren.

Gode minner.
Gode minner.

Det vil si at du får alle de 16 sivilisasjonene fra Age of Empires (pluss en ekstra, Lac Viet), samtidig som spillet nå nyter godt av moderniseringene Age of Empires II: Definitive Edition har fått. Det fungerer som et separat «spill i spillet», så det er ikke slik at du kan mikse gammelt og ikke fullt så gammelt fritt. Den eneste nyheten for AoE II generelt er den romerske sivilisasjonen.

Uheldigvis er ikke originalkampanjene inkludert, i stedet har utviklerne laget tre helt nye kampanjer som bruker de gamle sivilisasjonene. Dette er en av grunnene til at ekspansjonen har fått en god del negative brukeranmeldelser på Steam. Skjønt det skal påpekes at du kan få installert dem via en uoffisiell modifikasjon. Trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.