Husker du Street Legal?

Nå er en kraftig oppgradert versjon av racingspillet lansert på Steam.

Street Legal kom opprinnelig ut i 2002, som en billigutgivelse fra Activision Value. På tross av et lavt utviklingsbudsjett endte det Invictus-utviklede spillet opp med å bli en skikkelig suksess, og selv i dag er det et omfattende Street Legal-miljø. Etter en lengre tids utvikling har en gjeng entusiaster fra modifiseringsmiljøet nå sluppet en kraftig oppgradert utgave av spillet på Steam.

Street Ro... jeg mener, Street Legal 1: REVision.
Street Ro… jeg mener, Street Legal 1: REVision.

I Street Legal starter du med en vanlig bil, som du må ta ut på gateløp for å tjene premiepenger slik at du gradvis kan oppgradere bilen. Det er over 1000 forskjellige bildeler i spillet, som kan kjøpes og byttes ut, og det har også avansert skade- og slitasjemodellering som sikrer at den virtuelle lommeboka aldri får helt fred.

Street Legal 1: REVision

Den nye versjonen heter Street Legal 1: REVision, og byr på en total motoroverhaling (av spillmotoren, ikke … duh), samt en hel haug av små og store oppgraderinger. Men alt skal være gjort med respekt for originalspillet, og flere av de visuelle endringene kan velges bort om du foretrekker det. Ellers er støtten for modifikasjoner enda mer omfattende enn opprinnelig.

Du finner en lang liste over forbedringer og nyheter på Steam-siden. Utviklerne jobber forøvrig også med en åndelig oppfølger til Street Legal-serien, som de kaller Street Tuning Evolution.

Street Legal var forøvrig selv en slags oppfølger til åttitallsklassikeren Street Rod.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.