Bygg middelalderborger i Stronghold: Definitive Edition

Test en demo nå.

Firefly Studios har en ny lansering på gang – og ja, det er en ny versjon av et Stronghold-spill, igjen. Denne gangen er det seriens første spill som får en overhaling, i Stronghold: Definitive Edition. Spillet skal lanseres den 23. november, men du kan laste ned en demo via Steam-siden nå.

Isometrisk 2D-grafikk sier vi vel aldri nei takk til.
Isometrisk 2D-grafikk sier vi vel aldri nei takk til.

Klassisk 2D-strategi

Om du ikke kjenner til Stronghold fra før, er det altså snakk om en kombinasjon av sanntidsstrategi og bybyggerspill, med et solid fokus på borger. Tenk på det som Age of Empires møter The Settlers møter Rollercoaster Tycoon (bare at du lager borger i stedet for berg-og-dalbaner). Egentlig veldig kult.

Definitive Edition er ikke noen fullstendig nyutgave av spillet, i stedet har Firefly brukt originalkunsten (som de brukte under utviklingen) for å forbedre grafikken, gitt musikken en ny overhaling og hentet tilbake skuespillerne fra 20 år siden for å få bedre stemmer i spillet. I tillegg til alt tidligere innhold har spillet også en helt ny historiedrevet kampanje.

Ellers får vi jo ting som flerspiller via Steam i stedet for at man måtte bruke mystiske ritualer for å få ting til å fungere over nettet, og støtte for Steam Workshop for modifikasjoner. Her er en liten introduksjon av demoen:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.