Turbo Overkill har sprengt seg ut av «early access»

Til stor jubel hos spillerne.

For litt over et år siden ble førstepersonsskyteren Turbo Overkill lansert i «early access». Jeg tok en titt på spillet da, og likte det svært godt. Det var litt småplukk, slik som at det noen ganger kunne være litt vel vanskelig å finne ut hvor man skulle gå videre, men det alt dette var finpuss-greier som typisk fikses i løpet av «early access»-perioden.

Det ser det også ut som de har gjort, med tanke på all skryten spillet har fått fra brukerne i løpet av året som har gått. Nå har versjon 1.0 blitt sluppet (også på GOG), og tilbakemeldingene fortsetter å være svært positive.

Retro og moderne på samme tid

Turbo Overkill er en neonbelyst førstepersonsskyter som åpenbart henter inspirasjon fra nittitallets klassikere, men som samtidig har mange moderne elementer ved seg. Som navnet hinter om byr det på action i lange baner, og med tanke på at hovedpersonen har fått installert en motorsag på det ene beinet blir det rimelig blodig, også.

Jeg hadde egentlig tenkt å kaste meg over Turbo Overkill igjen nå som fullversjonen er ute, men nå som all spilltiden min slukes av noe helt annet må det nok vente litt. Her er i alle fall en trailer, som sikkert forteller mer om spillet enn jeg hadde klart:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.