Stemningsrapport fra Retromessa 2023

Adrian og Håkon fra Spæll har tatt pulsen på årets store retrohøydepunkt.

Denne helgen gikk Retromessa av stabelen i Sandefjord, og Adrian og Håkon fra podcasten Spæll var til stede med både godt humør og god mikrofon.

Håkon er fornøyd.
Håkon er fornøyd.

Gutta fra Spæll snakket med både publikum, arrangører og gjester, for å ta pulsen på eventet. I denne episoden vil de dele opplevelsene med oss, og kanskje spesielt de av oss som ikke fikk muligheten til å ta turen.

Norges største retro-event

Retromessa er et årlig arrangemenet der vi får en kombinasjon av retromarked, utstillinger og eventer. Gjestene får blant annet mulighet til å prøve klassiske spill på klassisk maskinvare.

Adrian og The Great Mighty Poo (Chris Marlow).
Adrian og The Great Mighty Poo (Chris Marlow).

I tillegg til moro for små og store med et snev av interesse for spill og retrogreier, arrangeres paneler med kjente gjester fra inn- og utland som de av oss som liker å nerde litt ekstra kan få med seg.

Foran dette året hadde arrangementet byttet beliggenhet, med blant annet langt bedre panelrom – noe som kom godt med siden Final Fantasy-komponist Nobuo Uematsu kom på besøk. Det er vel ikke noen gigaspoiler å si at dette var et høydepunkt for Spæll-gutta.

NB: Toppbildet i artikkelen er tatt av Ravi Abbott fra podcasten The Retro Hour, og er brukt med tillatelse.

Trykk på den magiske «play»-knappen under for å høre hele episoden:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.