En haug av retrospill kommer til Xbox

Inin Games bringer titler som Irem Collection, UltraCore og Clockwork Aquario til Microsofts plattform.

Inin Games har sluppet både nyutgaver av en rekke klassikere og andre retrospill på PlayStation og Switch, men enn så lenge har de holdt seg litt unna både Xbox og PC. Nå skal de fikse på i alle fall det førstnevnte problemet, med en rekke lanseringer.

Denne uken, eller spesifikt i morgen (7. desember for dere i fremtiden) slipper de det første lasset, og flere spill skal følge neste år. Først ut er følgende utgivelser:

  • Clockwork Aquario
  • UltraCore
  • Cotton 100%
  • Panorama Cotton
  • IREM Collection Vol. 1
  • Pocky & Rocky: Reshrined

Cotton 100% og Panorama Cotton er begge skytespill med søt grafikk og en heks i hovedrollen (førstnevnte er sideskrollende, sistnevnte er mer 3D – vi har testet PlayStation-versjonene tidligere.

Clockwork Aquario er et sprettent plattform-/actionspill som opprinnelig ble kansellert på nittitallet, også dette har vi testet på PlayStation. UltraCore er et actionspill fra Digital «Battlefield» Illusions, som opprinnelig led samme skjebne – og ja, vi har testet det.

IREM Collection Vol. 1 er en samlepakke med flere arkadespill fra japanske IREM. Denne har vi ikke testet, men vi har en liten artikkel om den. Pocky & Rocky: Reshrined er på sin side et actionspill sett ovenfra, med flott pikselgrafikk. Vi planlegger å publisere inntrykk av begge disse titlene snart.

Her er en hel haug av trailere:

(de glemte å nevne Amiga i den traileren, mumle, mumle!)

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.