Atari 8-bit får mini-replika

Med 25 innebygde spill, samt støtte for egne spill for flere Atari-modeller.

Retro Games, folkene bak TheC64 og TheA500, har nettopp kunngjort sin nyeste mini-maskin, og overraskende nok er det en Atari. The400 Mini er en replika av 8-bit-datamaskinen Atari 400 i halv størrelse, med 25 innebygde spill. En replika av den klassiske (men akk så forferdelige) Atari-joysticken følger med.

The400 Mini.
The400 Mini.

I likhet med tidligere replika-maskiner fra samme gjeng, er det mulig å laste inn egne spill via USB. Systemet er kompatibelt med spill for Atari 8-bit (400 og 800), samt Atari XL/XE og Atari 5200. Det er hele fem USB-porter, så du kan koble til flere kontrollere og et tastatur, i tillegg til minnepinnen med spillene dine på.

Systemet skal være kompatibelt med flere tredjepartskontrollere, og Retro Games selger også en gamepad basert på Amiga CD32-kontrolleren og en mikrobryter-joystick basert på Competition Pro som kan brukes.

Detaljer.
Detaljer.

De innebygde spillene inkluderer Berzerk, Bruce Lee (som bare heter Lee nå, sikkert på grunn av navnerettighetene), Boulder Dash, Capture the Flag, Millipede, Miner 2049er, Missile Command M.U.L.E., Star Raiders II og Yoomp.

Systemet lar deg lagre og laste inn igjen fremgangen din, og lar deg også spole tilbake handlingen i opp til 30 sekunder når du kløner det til for deg selv.

The400 Mini skal slippes den 28. mars. Per nå kan jeg ikke se at den har kommet inn i systemet til noen norske forhandlere, men i og med at tidligere replikamaskiner fra Retro Games ble sluppet her til lands tror jeg nok denne også dukker opp her.

Prisen har ikke blitt kunngjort enda. Ta en titt på traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.