Spillegal om spillene fra 2023

Førjulstresset er over og Spillegalgjengen kan, noe forsinket, reflektere over hvilke spill fra i fjor de likte best.

Spillåret 2023 blir av mange kalt et av tidenes beste, som vil bli husket sammen med andre legendariske spillår. Dermed er det en hel del å velge i når man skal bestemme seg for hva en syntes var best. Så det er ganske mye variasjon i årets topplister.

Baldur’s Gate 3 – en god kandidat til årets spill. Bilde: Mobygames.

Selv om enkelte storspill garantert blir nevnt av noen, så er de ikke nødvendigvis alles favoritter. Andre igjen ser mest bakover når de spiller, og har kanskje ikke spilt så mange 2023-spill som folk flest. Kremt. Uansett tenker jeg det er et par uvanlige valg her.

Tryggve leder nok en gang episoden, og må prøve å holde styr på meg selv, Nicholas, Eirik og Sindre denne gangen.

Vi setter også av litt tid til å snakke om hva vi har spilt i det siste, der vi forteller om Tunic, Pinball Wizard, Rainbow Six: Siege, Alex Jones: NWO Wars og Brian the Lion. I tillegg roter vi oss litt inn på Die Hard filmserien, og… loddrette pizzahjul?

Her kan du høre episoden:

Som vanlig tar vi gjerne imot tilbakemeldinger, innspill og annen hets på vår e-post hets@spillegal.no, eller bruk gjerne kommentarfeltet i denne artikkelen.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.