MicroProse slipper B-17-nyversjon neste uke

B-17 Flying Fortress: The Mighty 8th Redux lar deg bli med på bombetokt over nazi-kontrollerte Europa.

MicroProse har kunngjort slippdatoen for B-17 Flying Fortress: The Mighty 8th Redux, en nyutgave av flysimulatoren med samme navn (minus «Redux») fra år 2000. Spillet lanseres i «early access» på Steam den 23. januar, altså neste tirsdag.

Ingen av skjermbildene viser grafikk utenfor flyet, dessverre.
Ingen av skjermbildene viser grafikk utenfor flyet, dessverre.

Som før får du her plass som medlem av besetningen på et bombefly av typen B-17, under andre verdenskrig. I motsetning til i typiske flyspill innebærer dette at du kan gjøre mye mer enn å være pilot (besetningen er på ti menn, alle med egne oppgaver).

Redux-versjonen bygger på originalutgaven, så det er ikke snakk om noen radikale endringer. Men spillmotoren har fått seg en overhaling og grafikken har blitt oppdatert. I løpet av «early access»-perioden er det også planlagt mange oppdateringer for grensesnitt, kontrollsystem og slikt.

Dette er ikke det eneste B-17-spillet MicroProse har på gang. De jobber også med en fullskala oppfølger som heter B-17 Flying Fortress The Bloody 100th, og en VR-basert nytolkning av The Might 8th med flerspillerfokus (The Mighty Eighth VR).

Her er en trailer for B-17 Flying Fortress: The Mighty 8th Redux:

PS: Visste du at MicroProse også har relansert det første B-17-spillet?

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.