Atari lover å fikse Gunship 2000 på Steam og GOG

Skylder på intern feilkommuniksasjon, og lover å rette opp i sakene.

De klassiske helikopterspillene Gunship og Gunship 2000 ble nylig relansert i én pakke på Steam og GOG. Mens dette umiddelbart virket som en knallgod nyhet, ble det raskt åpenbart at ting ikke var som de skulle med pakken.

For det første virket det som utgiver Atari bare hadde funnet en warez-versjon av Gunship 2000 på nettet og slengt den inn i DOSBox, og for det andre … virket den ikke.

Gunship 2000.
Gunship 2000.

Det er naturligvis ikke slik man skal behandle historiske spillskatter, spesielt ikke når man er en utgiver som bygger hele sitt rykte på historiske spillskatter, og Atari fikk umiddelbart hard kritikk fra kjøperne. Nå er det klart at de har lyttet til kritikerne.

Nettstedet Time Extension har fått en uttalelse fra en Atari-talsperson som erkjenner at det er problemer med den relanserte versjonen, og skylder på at det var intern feilkommunikasjon som resulterte i at spillet ble lansert i den standen det var.

Planen er å oppdatere spillet til den siste versjonen, og inkludere ekspansjonspakken Islands and Ice. I en oppdatering på GOG-forumet (merkelig nok er Atari helt stille på Steam) har en representant sagt at planen er å slippe oppdateringen så snart den er kommet gjennom kvalitetssikringsavdelingen.

Hvis bare Atari også kunne lagt ved den opprinnelige Commodore 64-versjonen av Gunship, hadde det vært enda bedre. Men det er vel for mye å forvente.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.