Godsworn har litt Warcraft 3-vibber

Nytt sanntidsstrategispill sluppet i «early access».

Godsworn er et sanntidsstrategispill som ser ut til å ha hentet mye inspirasjon fra Warcraft 3, i alle fall hva det visuelle angår. I tillegg ser det ut til å ha lånt litt fra Age of Mythology, samtidig som det har gitt det hele sin egne baltiske vri.

Sanntidsstrategi i Godsworn.
Sanntidsstrategi i Godsworn.

Spillet er sluppet i «early access» på Steam, og utviklerne planlegger å jobbe i alle fall ett år til med prosjektet før full-lanseringen. Versjonen som er tilgjengelig nå inkluderer fem oppdrag fra den historiedrevne kampanjen, samt 11 kart lagt opp for spill mot datamotstandere og/eller andre mennesker (for opp til åtte deltakere, hver for seg eller i ulike lagkombinasjoner).

I tillegg er det to kart der 1-3 spillere må forsvare seg mot horder av fiender, og utviklerne planlegger flere typer utfordringskart senere. Utviklerne sier at de planlegger minst en dobling av innholdsmengden, totalt.

Godsworn ser ut til å ha fått en rimelig god mottakelse så langt, og ser definitivt ut som noe man bør følge med på om man har litt nostalgi for denne typen sanntidsstrategispill. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.