Hvem kan du stole på i The Thing: Remastered?

Grøsserspillet fra 2002 får nyversjon i år.

I løpet av forrige uke med E3-inspirerte presentasjoner kunngjorde Night Dive Studios to forskjellige nyutgaver. Først ut var Killing Time: Resurrected, der den tilsynelatende ganske helsprø nittitallsskyteren Killing Time vender tilbake i ny drakt. Men de avslørte også en nyutgave av The Thing fra 2002, et tredjepersons action-/grøsserspill opprinnelig utviklet av Computer Artworks.

The Thing presenteres som en oppfølger til John Carpenters grøsser fra 1982, som igjen var basert på en novelle ved navn Who Goes There fra 1938. En amerikansk forskningsbase i Antarktis er tilsynelatende utryddet, og hvis du har sett filmen vet du at grunnen er et vesen fra det ytre rom som er i stand til å forandre form og kan etterligne alle det har drept på en nærmest perfekt måte.

Skummelt.

Du leder en gruppe spesialsoldater som skal prøve å finne ut av hva som egentlig skjedde, og dermed har utysket fra verdensrommet plutselig fått en helt ny gjeng med ofre som det gradvis kan drepe.

Så nå må soldatene jobbe desperat sammen for å komme seg levende ut av situasjonen, med det ørlille problemet at de ikke helt vet hvem av dem som fortsatt er mennesker. Noe som naturlig nok legger en demper på stemningen, og gjør din jobb som leder ganske vrien.

The Thing: Resurrected byr på modernisert grafikk (med blant annet antialiasing, avansert lyssetting, støtte for 4K og opp til 144 bilder per sekund), samt en rekke forbedringer lagt inn for å gjøre det litt triveligere å spille. Nye «achievements» får vi selvsagt også.

Spillet skal slippes i løpet av året, og kommer til PC via Steam, samt PlayStation 4 og 5, Xbox One, Xbox Series X og S, og Nintendo Switch. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.