Et enkelt tips for sjelefred

Har du to dager du må slå ihjel, eller leter du etter kaninhull du uten problemer kan dykke ned i?

Gjør som Ruben: Prøv «Diskettboksen».

 

Gratulerer Joachim, og takk igjen! Jeg sjekker spillhistorie.no daglig, ofte før jeg leser overskriftene fra andre nyhetskilder jeg følger. Tror de absolutte favorittene mine er de fantastiske dybdeseriene om diverse coverdisker, turbotaper og gamle spillsamlinger etc. Ellers får jeg ro i sjelen av å gå inn i diskettboksen nederst, velge en tilfeldig måned og bare kose meg med hva enn som dukker opp. Det var forresten via artikler her jeg begynte å høre på podcaster, som jeg nå er mer eller mindre avhengig av:)

Så dersom du ønsker ro i sjelen, scroll deg ned til du ser denne:

Diskettboksen

Velg en tilfeldig måned og bare kos deg med det som kommer opp.

Hva er din favorittmåned?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.