Eksplosiv slåssing i Rage of the Dragons NEO

Folkene bak Top Racer Collection jobber med en nyversjon av slåssespillet fra 2002.

Rage of the Dragons fra 2002 føyer seg pent inn i rekka av 2D-slåssespill jeg knapt har hørt om – i likhet med skrollende SHMUP-spill er det så vanvittig mange av dem, og hvis du ikke er en fan av sjangeren er det nesten umulig å ha kontroll. Men på samme måte som med skrollende SHMUP-spill er det mye gull her, for de som er villige til å grave.

Kontrolloversikt på skjermen virker jo hendig.
Kontrolloversikt på skjermen virker jo hendig.

Gravingen gjøres selvsagt lettere når spillene relanseres for moderne plattformer. Brasilianske Qubyte, sist nevnt her på berget i forbindelse med den rimelig solide samlepakken Top Racer Collection, jobber i disse dager med Rage of the Dragons NEO – en PC-versjon av slåssespillet som byr på blant annet tilbakespoling og modernisert nettkode med rollback.

Selve spillet er visstnok kjent for å være svært utfordrende, og fokuserer på to-mot-to-kamper, der man til en hver tid velger hvilken av figurene på laget sitt som skal slåss. De kan også samarbeide for spesialangrep. Ellers loves vi flott pikselgrafikk og et unikt figurgalleri.

I disse dager er det en lukket beta (jeg var selvsagt akkurat for sen med å lage saken til at det er mulig å registrere seg), så lanseringen er nok ikke superlangt unna. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.