Metal Slug lansert på Steam

Det er egentlig ganske overraskende at Metal Slug ikke har vært tilgjengelig på Steam før – det finnes vel knapt noen spill som har blitt relansert så mange ganger og til så mange plattformer som dette. Men nå er det i alle fall lansert på tjenesten. Metal Slug X og Metal Slug 3 dukket opp i november, mens toeren fortsatt ikke er å finne.

Mye action.
Mye action.

Metal Slug-spillene er sideskrollende actionspill med tonnevis av ting som skjer på skjermen samtidig, og lekker pikselgrafikk. Et av de kule elementene i serien er at du kan hoppe inn i stridsvogner og andre kjøretøy, og bruke dem. Spillene kommer fra japanske SNK, som opprinnelig lanserte dem både i spillehallene og på kultkonsollen NeoGeo.

Jeg må innrømme at jeg synes det er litt underlig at spillet kun selges som en frittstående utgivelse – en rimelig samlepakke hadde i alle fall fristet meg mer. Faktisk kjøpte jeg en slik samlepakke på disk for nærmere ti år siden, som riktignok måtte importeres fra Asia (ettersom SNK tydeligvis ikke visste at det fantes folk som spilte PC-spill i vesten på den tiden). Så Metal Slug er kanskje mer «vente på Steam-salg»-materiale enn «kjøp nå»-materiale.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.