Romstrategispill relansert på GOG

Visste du at Pax Imperia: Eminent Domain egentlig skulle ha blitt gitt ut av Blizzard? Visstnok fant det nå så gigantiske selskapet ut at det kanskje var dumt å gi ut et romstrategispill som potensielt kunne konkurrere med en ny egensatsning ved navn StarCraft (vet ikke om du har hørt om det), så planene ble lagt bort, og spillet endte i stedet opp hos THQ.

Romstrategi blir man aldri lei av.
Romstrategi blir man aldri lei av.

Dermed er rettighetene nå i hendene til Nordic Games, som har relansert spillet på GOG. Pax Imperia: Eminent Domain er et romstrategispill hvor det er om å gjøre å bygge et stort imperium blant stjernene. I motsetning til de fleste eldre spill i denne sjangeren, er foregår handlingen i sanntid. For å gjøre det lettere å kontrollere et svært rom-imperium har spillet en rekke automatiseringsmuligheter.

Jeg må innrømme at jeg ikke har noen erfaring med dette spillet fra før, men det virker litt spennende og ser ut til å ha blitt godt mottatt av GOGs brukere. Anmeldelsene som er samlet på Mobygames er imidlertid mer blandet, så virker som dette er et spill som er både elsket og, vel, ikke elsket fullt så mye. Jeg har lagt inn en videoomtale/«let’s play»-video under (fra en som i alle fall er veldig begeistret for det).

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.