Impossible Creatures har fått nyutgave

Det glemte strategispillet fra skaperne av Homeworld, Dawn of War og Company of Heroes har fått nytt liv.

Impossible Creatures er et sanntidsstrategispill fra Relic Entertainment, der du må bygge opp din egen hær med genetisk modifiserte superdyr for å redde kloden. Spillet skilter med femti forskjellige dyr som kan kombineres – hva med en superrask gepard som har klørne og brodden til en skorpion? Eller en gorilla med krokodillehode?

Elefantskorpioner. Rar kombo.
Elefantskorpioner. Rar kombo.

Spillet har en historiedrevet kampanje med femten forskjellige oppdrag satt til fjorten ulike øyer, samt rike flerspillermuligheter for opp til seks spillere, og et redigeringsverktøy som lar spillerne lage nye oppdrag. Du forresten overføre hærene dine fra enspillermodus til flerspillermodus for å se hvor godt de fungerer mot andre spillere.

Den nylanserte Steam-versjonen har full støtte for moderne systemer, og utviklerne har også fikset flerspillermodusen slik at den fungerer slik moderne spillere forventer. I tillegg lagt inn støtte for skylagring og slikt via Steam Cloud, og man har selvsagt inkludert alle oppdateringene til spillet, samt modifikasjonen Insect Invasion.

Prisen med lanseringsrabatt på 40 prosent er 54 kroner. Normalpris er 90 kroner. Her har du lanseringstraileren:

Funfact: Spillet ble opprinnelig annonsert under navnet Sigma: The Adventures of Rex Chance. Heldigvis ble det raskt endret.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.