Turok-nyversjonen er ute nå

Jakt på dinosaurer og andre monstre i det klassiske nittitallsspillet.

Førstepersonsskyteren Turok har nå blitt relansert på GOG og Steam. Originalspillet ble lansert i 1997, og ga oss muligheten til å utfolde oss i store og åpne 3D-miljøer fulle av dinosaurer og andre fiender. Turok kunne hoppe og klatre i alle retninger, i en tid der skytespillhelter flest var låst til bakken.

Den nye versjonen støtter dagens brede HD-oppløsninger, har fått flere visuelle effekter (som dynamisk lys), og lar deg fritt endre på kontrollene. I tillegg skal utviklerne i Night Dive Studios ha forbedret spillmekanismene og nivåene på ulike måter. Spillet har også støtte for «achievements» – dette ser også ut til å gjelde GOG-utgaven, men da må du nok bruke GOG-klienten Galaxy.

Her er traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.