Slik fungerer det unike 4D-spillet Miegakure

Sjeldent har jeg vært like forvirret og fascinert samtidig.

Miegakure er et firedimensjonalt hjernetrimspill – det vil si, det er faktisk femdimensjonalt om en også teller med tidsdimensjonen. I stedet har spillet en ekstra romdimensjon, som du kan forholde deg til på samme måte som du forholder deg til de tre dimensjonene i vårt eget univers.

Hvordan det hele fungerer skal jeg ikke engang prøve meg på å beskrive, men heldigvis har utvikleren gjort et solid forsøk i videoen under – som du virkelig bør se.

Du kan også sjekke det offisielle nettstedet for en mer komprehensiv forklaring med tekst og bilder. Miegakure skal etter planen lanseres for PlayStation 4 og PC, men det har ingen dato enda. Her er videoen:

En kommentar om “Slik fungerer det unike 4D-spillet Miegakure”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.