Diablo II har blitt oppdatert for moderne systemer

Nå blir det lettere å spille klassikeren på nye operativsystemer.

For en tid tilbake la Blizzard ut en stillingsannonse der de søkte etter noen som kunne modernisere Diablo II, noe som fikk en samlet spillpresse til å tro at de jobbet med en nyversjon av det klassiske actionrollespillet. Intensjonen var imidlertid å oppdatere det, slik at det kunne kjøre problemfritt på moderne operativsystemer.

Klart for Windows 7, 8 og 10

er oppdateringen lansert, og for de av dere som holder telling har spillet altså nå nådd versjon 1.14a. Oppdateringen fikser akkurat det Blizzard sa, nemlig feil og problemer som har blitt introdusert gjennom nyere operativsystemer, enten det er snakk om Windows eller MacOS. Mac-eiere har også fått tilgang på et nytt installasjonsprogram for OSX.

Dette er ikke enden på visa for Diablo II. Nå jobber utvikleren med å forbedre antijuksemekanismene. De forklarer at dette er en stor oppgave, men de gjør fremskritt hver dag.

Diablo II ble opprinnelig lansert for 16 år siden, i år 2000. Det er fortsatt til salgs hos Blizzard, for cirka 10 euro. Her er en skummel filmsekvens fra spillet, i tilfelle du har glemt hva det hele dreier seg om (wow, dette var «state of the art» en gang):

En kommentar om “Diablo II har blitt oppdatert for moderne systemer”

  1. Skulle ønske det var lettere å kjøpe det også….. Regner forøvrig ikke med at Blizzard lett tilgjengeliggjør patchen for de av oss som eier spillet originalt? Godt det finnes noe som heter internett.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.