Hva skal Paradox og Obsidian annonsere natt til onsdag?

Har lagt ut spørreskjema der de tester hvor ond du er.

Den svenske spillutgiveren Paradox og den amerikanske rollespillutvikleren Obsidian Entertainment nøt stor suksess med fjorårslanseringen Pillars of Eternity, og nå ser det ut som de ønsker å fortsette samarbeidet. Førstkommende tirsdag skal de nemlig annonsere noe helt nytt, på en direktesendt pressekonferanse i forbindelse med GDC-messen.

Heller nok mot det siste valget, her.
Heller nok mot det siste valget, her.

Vi aner ikke hva dette nye prosjektet er, men med tanke på at Obsidian har sin ekspertise på rollespill, er det vel ikke helt utenkelig at det er snakk om noe i den sjangeren. Et lite hint kan vi også få ved å besøke Paradox’ eget nettsted, der de har lagt ut et (tullete) spørreskjema for å teste hvor stor spillernes kapasitet for ondskap er.

Som et apropos kan vi nevne at Paradox kjøpte alle rettighetene til Vampire: The Masquerade-universet i fjor, og da det skjedde var Obsidian raskt ute med å bekrefte at de var interessert i å lage spill for det dystre rollespilluniverset.

Men nyheten om Vampire-kjøpet kom i oktober, så selv om de hadde kastet seg i gang med et slikt spill umiddelbart etter annonseringen, er vel sjansene små for at det er klart for annonsering nå. Hvis ikke det er snakk om et folkefinansieringsprosjekt ala Pillars of Eternity, da.

Du kan følge pressekonferansen på Twitch-kanalen til Paradox. Den finner sted tirsdag kl. 17 i San Francisco, som blir onsdag kl. 1 på natten her til lands (oppdatering: USA går visstnok over til sommertid i dag, så det blir kl. 2 på natten norsk tid i stedet). Litt sent, kanskje.

5 kommentarer om “Hva skal Paradox og Obsidian annonsere natt til onsdag?”

 1. Om jeg leser spørsmålene som om jeg var svøpt av White wolf lore så er dette temmelig likt stereotype trekkene til noen av klanene.
  Jeg krysser fingrene for at det er det :)

  Svar
 2. Må legge til:
  Final Score: DANGEROUS

  Your brand of evil is bold and invigorating, like a fresh cup of coffee that someone may or may not have spat in. You’re dangerous, and you like to let that out once in awhile — it’ll keep the rest of these peons in line.

  Svar
 3. En Vampire:Masquerade Kickstarter hadde være noe. Eller kanskje en av de andre… Werewolf eller Mage etc, mye å velge mellom!

  Svar
 4. Codexen har i alle fall snust opp en kommentar på Paradox sin Facebook-side.

  «Paradox Interactive We can confirm that it’s not World of Darkness-related.»

  Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.