Prey for the Gods søker Kickstarter-støtte

Indie-spill inspirert av PS2-klassikeren Shadow of the Colossus.

Shadow of the Colossus står som et av de beste spillene fra PlayStation 2-plattformen, og det er kanskje litt merkelig at det ikke i større grad har vært en inspirasjonskilde for andre utviklere. Nå forsøker i alle fall et indie-team ved navn No Matter Studios seg, med et spill som heter Prey for the Gods.

Snø og kjempefiender

I Prey for the Gods sendes du ut i ødemarken for å finne ut hvorfor verden du lever i har havnet i en vinter som aldri tar slutt, og svaret på mysteriet ser ut til å involvere de Colossus-aktige kjempene som vandrer rundt i snøen. Disse må du ta knekken på – men først må du faktisk finne en måte å klatre opp på dem, slik at du kan gjøre skade.

Men Prey for the Gods er ikke noen ren Shadow of the Colossus-klone. Spillet foregår i en enorm verden med dynamisk snø, vær og dag/natt-syklus, der du må jakte på ressurser for å overleve. Du må også utforske mystiske tempelruiner på jakt etter skatter. Spillet er ikke-lineært, og du ser ut til å kunne velge hvilken av kjempene du vil fokusere på (og hvordan du vil overvinne den).

For å sikre budsjett, ber utviklerne om 300 000 dollar på folkefinansieringsnettstedet Kickstarter. Spillets kampanje er litt over halvveis i mål, med 25 dager igjen. Om alt går etter planen, skal det lanseres i desember 2017. Det kommer først og fremst til PC-plattformene, men konsollutgaver kan følge om spillet samler inn 600 000 dollar på Kickstarter. Det ser strengt tatt temmelig usannsynlig ut, så utviklerne må nok finne en annen måte å finansiere eventuelle konsollversjoner på.

Trailer fra i fjor:

En kommentar om “Prey for the Gods søker Kickstarter-støtte”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.