Sveits-utvidelse for Aerofly FS 2

Lyst til å fly over Alpene? Flysimulatoren får ekspansjonspakke i dag.

Flysimulatoren Aerofly FS 2 ble lansert i «early access» i mai. I denne simulatoren får vi fly over realistiske miljøer, bygd opp av ekte høydedata og satellittbilder. Spillet inkluderer data fra hele verden, men kun deler av USA er gjengitt i høy detalj. Spillet skilter ifølge utviklerne med omtrent alle flyplassene i California, Arizona og Nevada.

I dag lanseres en ekspansjon for Aerofly FS 2, som legger til Sveits-miljøet fra det første Aerofly FS-spillet. Dermed får spillerne mulighet til å boltre seg over litt andre typer miljøer enn de man finner sørvest i USA. På grunn av «lisensiering» (utvikleren går ikke i detalj) vil ekspansjonen koste penger, men det er bare snakk om 10 dollar (så antakeligvis 50-100 kroner).

Utviklerne forklarer at ekspansjonen lanseres etter at mange spillere har etterlyst muligheten til å fly over originalspillets miljøer. De understreker også at hovedspillet vil få mange gratis kartoppdateringer og ekspansjoner i tiden som kommer.

Ellers jobbes det blant annet med å implementere et skikkelig ATC-system, forbedret radiofunksjonalitet, samt støtte for VR. Her er en litt eldre trailer fra hovedspillet:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.