Klassisk EA-trio ute på GOG

SimCity 3000, Dragon Age: Origins og Dead Space er relansert i DRM-frie utgaver.

Det er fortsatt mengder av klassiske EA-spill fra åtti- og nittitallet som ikke har dukket opp på GOG enda, men mens vi venter på disse kan vi glede oss over at noen klassikere av litt nyere dato nå har fått kopibeskyttelsen fjernet og blitt relansert på nettbutikken.

Det eldste av de tre nye spillene er SimCity 3000 Unlimited, et spill som jeg aldri helt klarte å engasjere meg i da det opprinnelig kom ut, men som jeg ser mange mener er seriens beste spill. Jeg tviler på at jeg trenger å spesifisere at det er snakk om et bybyggerspill her, men nå har jeg visst gjort det uansett.

Dragon Age: Origins er min favoritt. Det er et rollespill i klassisk stil, fra en tid der slike var virkelig mangelvare, og det byr på et solid og spennende eventyr med massevis av kule bifigurer og herlig, taktisk kamp. Selv om noen av «grottene» strengt tatt kunne vært kortet kraftig ned. GOG selger Ultimate Edition, som også har alle de ni mini-ekspansjonene, samt den glimrende Awakening-utvidelsen, inkludert.

Sist ut er Dead Space, en tredjepersons romgrøsser med hint av System Shock. Dette er et skikkelig solid spill, som jeg anbefaler varmt. Jeg tror fortsatt det må klassifiseres som et av de aller beste spillene i sin sjanger.

En kommentar om “Klassisk EA-trio ute på GOG”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.