Noen har gjenskapt Quest for Glory IV i Hexen

Et av tidenes beste eventyrspill laget som modifikasjon for Raven Softwares klassiske skytespill.

Quest for Glory-serien er i mine øyne fortsatt den beste kombinasjonen av rollespill og eventyrspill tilgjengelig (på både GOG og Steam), og selv om jeg i mine skriblerier om serien gjerne har fokusert på spill nummer én og to, er fireren også en virkelig klassiker. Jeg spilte sist gjennom spillet for et par år siden, og det var en virkelig flott opplevelse.

Åpenbart er jeg ikke den eneste som har sansen for Quest for Glory IV, for en entusiast som kaller seg Blakes Sanctum har forsøkt å gjenskape det todimensjonale eventyrspillet som en modifikasjon for Raven Softwares klassiske skytespill Hexen (i ZDoom-motoren). Nå er det ikke nødvendigvis slik at Quest for Glory IV egner seg så glimrende for en 3D-overføring i utgangspunktet, men ta en titt på videoene under – om ikke annet, er det ganske imponerende.

Del 1:

Del 2:

Del 3:

Del 4:

Del 5:

Om du heller vil spille enn å se video, kan du laste ned en demo fra det offisielle nettstedet. Det virker uklart om og når vi kan forvente en fullversjon (utvikleren forteller at han har lyst til å bruke litt tid på å spille spill i stedet for å skape dem, noe vi for så vidt har sympati for).

PS: Hvis du ikke har gjort det enda, så følg lenkene i toppen, skaff deg hele serien, og kos deg. Jeg foretrekker EGA-versjonen av originalen, men YMMV.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.