Eksplosiv hjernetrim i Bomb Squad Academy

Er det den røde ledningen eller den blå som skal kuttes? I dette spillet får du svaret.

Bomb Squad Academy kan kanskje beskrives som den seriøse fetteren til Keep Talking and Nobody Explodes. I dette hjernetrimspillet er målet å desarmere stadig mer avanserte bomber, og for å få det til må du gjennom et lynkurs i elektronikk. Først når du forstår hvordan de ulike komponentene fungerer og klarer å analysere kretskortet, kan du gjøre jobben din uten å eksplodere.

Spillet er for øyeblikket på Greenlight, der utviklerne sanker stemmer for en fremtidig Steam-lansering. Men om du syntes konseptet virker spennende, trenger du ikke vente til spillet eventuelt kommer til Steam. Utviklerne har nemlig lansert en demo med 15 nivåer på Itch.io.

Ta en titt på denne traileren:

Interessant nok har den britiske spillutvikleren Introversion vært innom et prosjekt i samme gate. Tidligere i år presenterte de to prototyper, der spillerne kunne stemme på hvilken som skulle utvides til et fullt spill. Den ene av disse, Wrong Wire, ser ut som en noe mer avansert utgave av Bomb Squad Academy. Jeg tror imidlertid det var det andre spillet som vant avstemningen.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.