God jul fra Spillhistorie.no!

Da ble det jommen jul i år igjen. Hva skal du spille i jula?

Man kan si mye rart om 2016, men én ting som i alle fall er helt udiskutabelt, er at det snart er over. Og det betyr … hjelpes! Det er jul igjen!

Vi kommer nok til å ta det litt med ro de neste dagene, men det betyr ikke at ting stanser helt opp – så ikke glem oss fullstendig! Vi får rett og slett bare se hva det blir tid til (utover litt nyheter og de obligatoriske artiklene om favorittspill fra 2016). Men husk at vi begynner å få opparbeidet oss et aldri så lite artikkelarkiv, så hvis du mangler noe å lese i jula kan du jo sjekke om vi har noen tilbakeblikk eller feature-saker du ikke har lest.

Hva blir ditt julespill?

Jula er en fin tid for litt spilling, og tradisjonelt har jeg likt å trekke frem et eventyrspill eller en gammel klassiker på denne tiden av året. Jeg har også hatt en tendens til å bli hektet på et 4X-spill, men nå er det såpass kort tid siden jeg holdt på med Civilization VI at det ikke nødvendigvis frister så veldig. Ah, det er tilbud på Endless Legend-ekspansjoner på Steam, sier du? Hm.

Apropos Steam, julesalget er selvsagt over oss, og for min del har jeg brukt anledningen til å endelig plukke opp Dishonored 2. Jeg elsket originalen, så jeg har håp om å like toeren også. Får håpe de mye omtalte PC-problemene er ryddet opp nå.

Hva med dere? Blir det tid til spilling i jula, og hva planlegger dere i så fall å spille?

Jul med Commodore

Julen er også en tid for tradisjoner. NRK har Grevinnen og hovmesteren, og vi har Commodores juledemo fra 1982. Kos deg:

God jul, og takk for at dere har vært med oss i 2016!

2 kommentarer om “God jul fra Spillhistorie.no!”

  1. God jul! Dere (du) har vært flinke. Mye spennende snadder fra fordums tid samt interessante vinklinger på litt nyere snadder. Det blir gøy å følge med videre inn i 2017.

    For min del blir det nok ikke mye spilling me julegaven (krysser fingre :p) er Last Guardian, Mafia 3 og Dishonored 2. De to sistnevnte på 50% salg. Håper jeg får mulighet til å kose meg litt med alle 3. Vanskelig når man har en liten tass og kone men :p

    Svar
  2. God jul! Jula er eventyrspill på dårlig PC sammen med søsters. Det er alltid hyggelig. Hun får lov å velge. Jeg har jo «et par» eventyrspill å velge mellom. ;)

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.