Surrealistisk gåteeventyr på GOG

I eventyrspillet Of Light and Darkness: The Prophecy kommer verden til å gå under i år 2000.

GOG har fått plass til en liten retroutgivelse fra Interplay før 2016 blir historie. Spillet heter Of Light and Darkness: The Prophecy, og er et gåteeventyr der du må løse nøtter for å redde verden fra den kommende apokalypsen i år 2000.

Unik 3D-verden

Spillet foregår i en surrealistisk drømmeverden skapt av kunstneren Gil Bruvel, og gir deg i oppgave å frelse menneskeheten ved å få bukt med de onde åndene som truer verdens videre eksistens. Du utforsker verden litt som i de klassiske Myst-spillene, men det har også litt action i form av onde ånder som jager deg.

Fokuset er på å løse intrikate gåter, noe som ikke bør være så overraskende med tanke på at det ble designet av mannen bak åttitallsklassikeren The Fool’s Errand, Cliff Johnson (funfact: The Fool’s Errand fikk en oppfølger for ikke så mange årene siden). Andre navn som kan trekkes frem er skuespillerne James Woods og Lolita Davoditch.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.