Gabe Newell hinter om nytt spill

Jobbes det med et nye enspillerspill, og kan vi få nye spill satt til Half-Life-universet? «Yep», sier Gabe Newell.

Half-Life 3 bekreftet! Neida. Men det er ikke hver dag at Valve-sjefen Gabe Newell bekrefter at ja, selskapet jobber med ett eller flere nye enspillerspill, på tross av at de fleste har gått ut ifra at selskapet har forlatt enspillerarenaen etter all suksessen med Dota 2 og så videre.

I forbindelse med en Reddit-utspørring han stilte opp på, svarte altså Newell at selskapet jobber med ett (eller flere) ordentlig(e) enspilleropplevelser. Dette har blitt videreformidlet av Eurogamer.

Ett eller flere nye prosjekter

Som svar på et separat spørsmål, bekreftet han også at de vurderer å jobbe med nye spill satt til Half-Life/Portal-universet. Her ser det ut til å være spørsmål om en ny IP, men han utelukket riktignok ikke Half-Life 3 heller. Det virker jo mer og mer usannsynlig, men nå har jo The Last Guardian endelig kommet ut, selv om «alle» trodde det var kansellert for godt, så hvem vet.

Newell sa også at selskapet jobber med VR-spill, og det er ikke usannsynlig at det nye enspillerspillet bruker VR. Men vi vet altså ikke hvor mange ikke-annonserte spill selskapet faktisk jobber med.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.