Codemasters har annonsert nytt Micro Machines-spill

Husker du de klassiske arkaderacerne fra nittitallet?

Et av de artigste flerspillerspillene på Amiga (og en bråte andre plattformer) var Micro Machines, et racingspill sett ovenfra der man kjørte små lekebiler rundt i «ekte» miljøer (som en kjøkkenbordet, en arbeidspult og et biljardbord. Skjermen fulgte bilen som ledet, og hvis den fikk et så stort forsprang at den andre bilen forsvant ut av skjermen, ble det poeng til den spilleren.

Nå har Codemasters annonsert et nytt Micro Machines-spill.Det heter Micro Machines World Series, og skal by på «seriens klassiske gameplay, oppdatert med slående HD-grafikk». Vi loves gjensyn med hagen, kjøkkenet, garasjen og mange flere miljøer. Spillet vil by på de samme modusene som før, pluss mer åpne greier som Battle Arena, Capture the Flag og King of the Hill.

Spillet skal etter planen lanseres allerede 21. april, for PC, Xbox One og PlayStation 4. Merkelig nok, med tanke på at lanseringen er såpass kort unna, har ikke den britiske utgiveren gitt ut noen skjermbilder enda. Og selv om de har lansert en trailer, ser ikke denne ut til å bestå av video fra selve spillet. Men her er den, i alle fall:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.