Nå kan du teste nyversjonen av Constructor

System 3 har endelig fått demoen til å fungere. Fullversjonen skal visstnok lanseres om 8 dager.

Det er vanskelig å finne en mer klumsete spillutgiver enn britiske System 3, noe som er ganske rart med tanke på at de sto for flere klassikere på åttitallet. Etter den mildt sagt uheldige måten de forholdt seg til den norske The Last Ninja-tributten, og hvordan PC-versjonen av Putty Squad bare ble glemt, har vi sett at den kommende nyversjonen av Constructor har blitt utsatt og utsatt og utsatt.

Sånn ser nyversjonen ut.
Sånn ser nyversjonen ut.

Prøv demoen

Nå har de i det minste klart å lansere en demo. Det vil si, de trengte noen forsøk. Første forsøk feilet fordi de tilsynelatende glemte å legge ved den faktiske programfilen (.exe-filen man skulle starte demoen med), og da de fikk lagt den inn klagde brukerne over mengder av problemer. Etter flere oppdateringer, ser det heldigvis ut som de fleste av disse er fikset.

Dermed kan du laste ned demoen, og ta en titt på spillet. Det gjør du på spillets Steam-side. Fullversjonen skal etter planen lanseres den 26. mai, altså om åtte dager. Vi får se.

Constructor er et økonomisk strategispill som tar de absolutt verste historiene om de absolutt verste menneskene i eiendomsbransjen, og lager et spill rundt dem. Originalen kom på nittitallet, og fikk mye ros. Nyversjonen skal være trofast mot originalen, men skal ha forbedret grafikk, bedre zoom-funksjoner og et mer intuitivt brukergrensesnitt ifølge System 3.  Trailer:

Spillet kommer til PC, Xbox One, PlayStation 4 og Switch. Om alt kommer på likt vet jeg ikke.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.