Bli mafioso i Mob Rule på GOG

System 3 har relansert sitt mafiastrategispill Mob Rule på den DRM-frie butikken.

Etter suksessen med Constructor-spillene prøvde britiske System 3 seg på et nytt strategispill av den lugubre typen, nemlig Mob Rule. Det er langt fra like godt kjent som sine «forgjengere», men om du har hatt lyst til å prøve det, kan du nå kjøpe det på GOG.

Usikker på hva det grønne er; tjuetallet er litt tidlig for atomavfall.
Usikker på hva det grønne er; tjuetallet er litt tidlig for atomavfall.

Tjen penger på drittsekkeri

I Mob Rule må du bygge opp din egen mafiaorganisasjon i USA på tjuetallet. Tyveri, mord, utpressing, sabotasje – så lenge det er penger å tjene, så er ingenting forbudt i dette spillet. Samtidig er selve byggingen som dannet mye av grunnlaget for Constructor-spillene tonet ned.

Jeg har lite erfaring med Mob Rule selv, og kan vel ikke si at det virker superfristende (litt på grunn av den visuelle stilen som det deler med Constructor-serien, og som jeg aldri har likt). Men det er alltid gode nyheter når gamle spill folk har gode minner fra blir tilgjengelige for salg igjen, og jeg setter pris på at GOG faktisk har klart å opprettholde en rimelig jevn strøm av retroutgivelser i år.

Mob Rule koster en femtilapp på GOG. NB: Spillet het visst Street Wars i USA, så det er forklaringen hvis du kjenner igjen spillet, men ikke navnet.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.